ÄVENTYRET & OUTDOOR

Lev nära naturen

Ett riktigt utomhusläger med utmaningar och äventyr i naturen tillsammans med välutbildade ”äventyrare” och professionella instruktörer från vår lokala samarbetspartner Spirit Event och Ridge Cycling. Bjärehalvön med dess fantastiska miljö och magnifika naturupplevelser, bjuder verkligen på möjligheter för äventyr, både på land och till havs!

Du kommer varje dag att leva nära naturen och vandra, klättra & repellera i berg, köra mountainbike i häftig terräng och till havs prova på spännande och fartfyllda aktiviteter. Bli inte förvånad om instruktörerna bestämmer sig för att lägga in några extra utmanande moment under veckan, allt är möjligt!

Det här är ett äventyrsläger för dig som vågar lite mer! Vi utmanar oss själva och testar på en mängd olika aktiviteter på land och till havs i samarbete med professionella instruktörer från våra samarbetspartners, som självklart ser främst till säkerheten i genomförande av alla aktiviteter.

En intensiv vecka med äventyr utlovas och därutöver så provar du på andra sportaktiviteter, samarbetsövningar, roliga och spännande äventyr tillsammans med våra andra lägerbarn på Sport & Äventyr Camp Båstad.

Lägerdatum 2023

Vecka 28, 10 – 14 juli

Vecka 30, 24 – 28 juli

Ålder

Flickor & Pojkar 10-14 år

Pris

4.995 kr

Detta ingår i lägeravgiften för Äventyret & Outdoor

  • Anmälningsavgiften på 1.000 kr
  • Lunch och mellanmål varje dag
  • Aktiviteter och undervisning med professionella instruktörer och utrustning
  • Vårt aktivitetsprogram av prova-på-sporter, spännande äventyr och lekIMG_1703
  • Vattenflaska och träningströja speciellt framtagen för Sport Camp Båstad
  • Försäkring