KONSERT & TEATER

Resor & Biljetter

Vi gör verklighet av din “Drömresa” inom sportens och musikens värld! Via vårt eget gedigna nätverk och samarbete med auktoriserade agenter, som sträcker sig över hela världen, kan vi fixa det mesta. Världsberömda musikaler i West End i London, på Broadway i New York eller konserter med världsberömda artister på hemmaplan eller utomlands! Vi gör gärna jobbet för er och kollar/fixar biljetter, hotell med eller utan transport. Ibland så arrangerar och skräddarsyr vi egna gruppresor till stora artister som besöker Skandinavien eller erbjuder bra biljetter som vi ordnat.

Ni kan enkelt filtrera det resegeneratorn här på sidan visar, genom att söka och välja det ni är intresserade av. Därefter hjälper vi er med att skräddarsy en resa som blir ett minne för livet. Hittar ni inte det ni söker i resegeneratorn, tveka då inte att kontakta oss!

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på inspirationsbloggen för sport- och konsertresor.

Trygga Reseupplevelser

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

 

 

Kontakta oss

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.

Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseideér, grupp förfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.

Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se

VI SÄLJER RESOR OCH LEVERERAR UPPLEVELSER!