JOBBA HOS OSS

SOMMARJOBB 2024

Har du erfarenhet av att jobba med barn och unga?

Har du utbildning eller är under utbildning inom ledarskap och har varit eller är ledare inom idrott eller annan verksamhet?

Har du körkort?

Ett JA på alla ovanstående frågor är meriterande men inget krav. För hos oss är din glöd, passion och ditt engangemang för att se och ”skapa en vinnare” av varje barn som investerar sin fritid tillsammans med oss, det absolut viktigaste! Den digitala världen (mobiltelefon, etc) använder vi endast till intern kommunikation – det är ALLTID full fokus på våra lägerbarn och spring med benen!

Inför varje sommar nyanställer vi en handfull ledare till vår verksamhet och det är dessutom till våra ”sommarledare” vi oftast vänder oss, när vi har behov av personal till andra uppdrag, arrangemang och företag events som vi har under året!

SOMMARJOBB I BÅSTAD

Att jobba hos oss i sommarhärliga Båstad är roligt och lärorikt, bästa sommarjobbet man kan ha? Vi kan erbjuda arbete under sommaren 2024, en eller flera veckor under perioden vecka 27 till och med vecka 31.

Oavsett om du är ansvarig gruppledare/instruktör, assistentledare eller yngre praktikant, så innebär arbetet flexibilitet med oregelbundna arbetstider.

Vi erbjuder en individuell lönesättning där lönen är en schablonlön, vilket omfattar övertid, jour, beredskap, städning, obekväm arbetstid samt semesterersättning och pensionsplanering.

ANSÖKAN

Om du är mellan 17-25 år och intresserad av att jobba hos oss i sommar på SpiritKids Camp i Båstad och så skriv ett par rader om dig själv, dina erfarenheter samt med dina kontaktupplysningar och skicka via e-post till info@careofsport.se.