JOBBA HOS OSS

Bästa sommarjobbet man kan ha?

Har du erfarenhet av att jobba med barn och unga?

Har du utbildning eller är under utbildning inom ledarskap och har varit eller är ledare inom idrott eller annan verksamhet?

Har du körkort?

Ett JA på alla ovanstående frågor är meriterande men inget krav. För hos oss är din glöd, passion och ditt engangemang för att se och ”skapa en vinnare” av varje barn som investerar sin fritid tillsammans med oss, det absolut viktigaste!

Inför varje sommar nyanställer vi en handfull ledare till vår verksamhet och det är dessutom till våra ”sommarledare” vi oftast vänder oss, när vi har behov av personal till andra uppdrag och arrangemang som vi har under året (höstlov, sportlov, etc).

Sommarjobb 2019

Att jobba hos oss i sommarhärliga Båstad är roligt och lärorikt, bästa sommarjobbet man kan ha? Vi kan erbjuda arbete under sommaren 2018, en eller flera veckor under perioden vecka 26 till och med vecka 30.

Oavsett om du är ansvarig gruppledare/instruktör, assistentledare eller yngre praktikant, så innebär arbetet flexibilitet med oregelbundna arbetstider.IMG_1719

Vi erbjuder en individuell lönesättning där lönen är en schablonlön, vilket omfattar övertid, jour, beredskap, städning, obekväm arbetstid samt semesterersättning och pensionsplanering.

Ansökan

Om du är mellan 18-25 år och intresserad av att jobba hos oss i sommar på Sport & Äventyr Camp Båstad och så skriv ett par rader om dig själv, dina erfarenheter samt med dina kontaktupplysningar och skicka via e-post till info@careofsport.se.

facebook