FOTBOLL

RESOR & BILJETTER

Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Champions League och Landskamper.

Drömmer du om att få uppleva ”den gula väggen” i Dortmund? Längtar du efter stjärnglansen på klassiska Camp Nou? Är det kanske magin på Drömmarnas Teater i Manchester som lockar mest? Eller har du någon annan favoritarena eller favoritlag som du alltid velat besöka?

Old Trafford, Anfield, Emirates Stadium, Santiago Bernabéu, Camp Nou, San Siro, Westfalenstadion eller någon annan av Europas stora arenor – det är bara att välja (även om det kan vara nog så svårt). Vi ser till att ni får biljetter och bra hotell, så att ni LIVE på plats kan uppleva och se era favoritlag på riktigt och lämna TV-soffan! Varför inte när ni ändå är på plats, ta möjligheten och kombinera med att uppleva en match i de lägre divisionerna – där fotbollskulturen oftast är ännu mer genuin!

Se bland annat, planerade gruppresor till Italien ”FOODBALL EATALIA”. Fotboll + Mat = La Dolce Vita! Med fokus på två saker: fotbollspassion och smakupplevelser med match i Serie A.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter och kompletta resepaket till samtliga stora ligor, turneringar och lag. Boka direkt via resegeneratorn här på sidan och/eller låt dig inspireras här!

KONTAKTA OSS

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se