FOTBOLL

Resor & Biljetter

Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Champions League och Landskamper

Old Trafford, Anfield, Emirates Stadium, Santiago Bernabéu, Camp Nou, San Siro, Westfalenstadion eller någon annan av Europas stora arenor – det är bara att välja (även om det kan vara nog så svårt). Vi ser till att ni får biljetter och bra hotell, så att ni LIVE på plats kan uppleva och se era favoritlag på riktigt och lämna TV-soffan!

Drömmer du om att få uppleva ”den gula väggen” i Dortmund? Längtar du efter stjärnglansen på klassiska Camp Nou? Är det kanske magin på Drömmarnas Teater i Manchester som lockar mest? Eller har du någon annan favoritarena eller favoritlag som du alltid velat besöka?

Varför inte när ni ändå är på plats, ta möjligheten och kombinera med att uppleva en match i de lägre divisionerna – där fotbollskulturen oftast är ännu mer genuin!

Oavsett preferenser i fråga om liga, klimat och arenatyp lär du hitta något som passar just dig och ditt resesällskap i vårt breda utbud av fotbollsresor.

Ni kan enkelt filtrera det i resegeneratorn här på sidan, genom att välja vilken liga, lag eller stad ni är intresserade av. Därefter hjälper vi er med att skräddarsy en fotbollsresa som blir ett minne för livet. Hittar ni inte det ni söker? Kontakta oss! Via vårt eget gedigna nätverk och samarbete med auktoriserade agenter, som sträcker sig över hela världen, kan vi lösa det mesta.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter och kompletta resepaket till samtliga  stora ligor, turneringar och lag.

Reseguider och Blogg Fotbollsresor

Om ni funderar på en fotbollsresa eller kanske redan har bokat en resa får ni absolut inte missa sidan EventGuides.Com.

Det är en sida som är startad av vår samarbetspartner, sportresebyrån Nickes.Com och som erbjuder reseguider inför alla sorters sportresor. Perfekt läsning oavsett om ni redan har bokat, funderar på att boka eller bara vill läsa på lite inför nästa fotbollsresa.

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på Fotbollsbloggen.

Trygga Reseupplevelser

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

Kontakta oss

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se

VI SÄLJER RESOR OCH LEVERERAR UPPLEVELSER!