AMERICAN SPORTS

Resor & Biljetter

NFL, NBA, MLB och  NASCAR.

De mest populära sporterna i USA; baseball, amerikansk fotboll och basketboll och deras professionella ligor (NFL, NBA, MLB) växer i global popularitet via tv-rättigheter. Vi ser till att ni kan lämna TV-soffan och ta er över Atlanten och skräddarsyr er resa med biljetter och bra hotell. LIVE på plats får ni sedan en upplevelse utöver det vanliga av den storslagna amerikanska sportkulturen, i mäktiga arenor och i mäktiga storstäder.

Under en vecka i Nordamerika och i städer som New York, Boston, Chicago, Miami, Tampa, Los Angeles, Toronto med flera, kan ni med lätthet välja att se ett flertal matcher i flera olika sporter. Det är i snitt idag 350 dagliga flyg mellan Europa och USA!

Det händer att de populära amerikanska sporterna och deras professionella ligor även gästspelar i Europa. Proffsligan i amerikansk fotboll (NFL) gästar återigen till hösten 2017 London med NFL Internationella Series. Fyra glödheta matcher står på programmet.

I samarbete med Nickes.com har vi givetvis biljetter, kompletta resepaket till NFL-festen i London. Boka direkt via resegeneratorn här till höger på sidan och/eller läs gärna mer här! 

Upplev den Nordamerikanska sportkulturen på plats!

Att uppleva den Nordamerikanska sportkulturen på plats kan vara både intressant och storslaget, även för den ännu oinvigda sportfantasten. Att uppleva sport på plats i Nordamerika går att likställa med en teater- & musikaluppsättning som hänför i både energi och engagemang. Stora stjärnor i huvudroller som beundras och hyllas av publik.

Att få se en slagen homerun i baseball landa i publikhavet, en atletisk enhandsdunk i basketboll i Madison Square Garden, ett 50 yard långt kast som fångas för en touchdown, de trimmade bilarna i amerikanska NASCAR serien köra i 300 km/h inför hundratusentals åskådare och få uppleva publikens hyllningar – det är sportgodis!

Ni kan enkelt filtrera det resegeneratorn här på sidan visar, genom att välja vilken liga, lag, match eller stad ni är intresserade av. Därefter hjälper vi er med att skräddarsy en sportresa till Nordamerika som blir ett minne för livet. Hittar ni inte det ni söker? Kontakta oss! Via vårt eget gedigna nätverk och samarbete med auktoriserade agenter, som sträcker sig över hela världen, kan vi lösa det mesta.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter, kompletta resepaket och speciella gruppresor.

Reseguider och Blogg Sportresor

Om ni funderar på en sportresa till Nordamerika eller kanske redan har bokat en resa får ni absolut inte missa sidan EventGuides.Com.

Det är en sida som är startad av vår samarbetspartner, sportresebyrån Nickes.Com och som erbjuder reseguider inför alla sorters sportresor. Perfekt läsning oavsett om ni redan har bokat, funderar på att boka eller bara vill läsa på lite inför nästa sportresa.

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på inspirationsbloggen för sportresor.

Trygga Reseupplevelser

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

 

Kontakta oss

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se

VI SÄLJER RESOR OCH LEVERERAR UPPLEVELSER!