AMERICAN SPORTS

RESOR & BILJETTER

De mest populära sporterna i USA; baseball, amerikansk fotboll och basketboll och deras professionella ligor (NFL, NBA, MLB) växer i global popularitet via tv-rättigheter. Vi ser till att ni kan lämna TV-soffan och ta er över Atlanten och skräddarsyr er resa med biljetter och bra hotell. LIVE på plats får ni sedan en upplevelse utöver det vanliga av den storslagna amerikanska sportkulturen, i mäktiga arenor och i mäktiga storstäder.

Under en vecka i Nordamerika och i städer som New York, Boston, Chicago, Miami, Tampa, Los Angeles, Toronto med flera, kan ni med lätthet välja att se ett flertal matcher i flera olika sporter. Att få se en slagen homerun i baseball landa i publikhavet, en atletisk enhandsdunk i basketboll i Madison Square Garden, ett 50 yard långt kast som fångas för en touchdown, de trimmade bilarna i amerikanska NASCAR serien köra i 300 km/h inför hundratusentals åskådare och få uppleva publikens hyllningar – det är sportgodis!

I samarbete med Nickes.com har vi givetvis biljetter, kompletta resepaket till den årliga NFL-festen i London. Boka direkt via resegeneratorn här på sidan och/eller låt dig inspireras här!

KONTAKTA OSS

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se