FAMILY SPORT HOTEL

Från och med 2016 har vi flyttat succén med Höst-, Sport- & Påsklovskul till det nya lyxiga familjehotellet vid havet i Båstad, Hotel Riviera Strand. Sedan 2009 har vi arrangerat motsvarande upplägg på systerhotellet Hotel Skansen i Båstad.

Vi bygger upp vårt eget Sportland med multisportaktiviteter från delar av vårt breda aktivitetsprogram, som vi erbjuder på våra sommarläger på Sport & Äventyr Camp Båstad. Utöver vårt “Sportland” så erbjuder Hotel Riviera Strand´s faciliteter med bl.a poolhus, gym, aktivitetsrum och med sitt natursköna läget vid havet, möjligheter till många flera roliga och spännande aktiviteter. Tillsammans med hotellet har vi därför skapat aktivitetsklubben Flamingo, som under skolloven under skolterminerna, bjuder på ett rikt utbud av schemalagda och roliga aktiviteter på hotellet.

riviera-strand_poolhus20160210-0000 press_rivierabusigabarn19okt2015nr415 press_rivierabusigabarn19okt2015nr057 press_rivierastrand19aug2015nr0751

Till “Sportlandet” är alla barn i åldern 6-14 år, välkomna, men även äldre barn/ungdomar och vuxna är välkomna (barn i åldern 6-14 år, som ej bor på Hotel Riviera Strand är också välkomna, mot en mindre entré-avgift). Ledare och all utrustning finns på plats och barnen för möjlighet till att prova på olika aktiviteter och sporter spontant eller i grupp tillsammans med andra barn som finns på plats. Utöver vissa schemalagda aktiviteter på det dagliga programmet, så arrangerar ledare spontant under vissa tider även gemensamma aktiviteter, tävlingar och lekar för barnen som befinner sig i “Sportlandet”.

Vill du bara komma förbi, spontanidrotta och kanske utmana dina syskon eller varför inte mamma/pappa/släkten i bordtennis, prickskytte, minitennis, innebandy, minifotboll, bord- och sällskapsspel eller i någon av de andra aktiviteterna som finns på plats – så är du självklart välkommen att göra det.

DSCN0927 IMG_0962 IMG_0969 DSCN0924

För självklart är hela familjen och vänner boende på hotellet välkomna till ”Sportlandet” för att aktivera sig tillsammans och det brukar bli många skratt och prestigeladdade familjetävlingar!

Barn och syskon under 6 år är också välkomna i föräldrars eller syskons sällskap, till en egen avskild lek- och pysselhörna eller att tillsammans med föräldrar och syskon prova på de aktiviteter som erbjuds i “Sportlandet”.

www.hotelrivierastrand.se kan du läsa mer om de familjepaket som hotellet erbjuder under skolloven samt om aktivitetsklubben FlamingoSkärmavbild 2016-02-08 kl. 13.11.03