FAMILY SPORT HOTEL

HOTEL RIVIERA STRAND

Vi gör ditt lov extra kul! På det lyxiga familjehotellet Hotel Riviera Strand vid havet i Båstad arrangerar vi höst-, sport- och påsklovskul.

Vi bygger upp vårt eget Sportland med multisportaktiviteter från delar av vårt breda aktivitetsprogram, som vi erbjuder på våra sommarläger på Sport & Äventyr Camp Båstad. Utöver vårt ”Sportland” så erbjuder Hotel Riviera Strand´s faciliteter med bl.a poolhus, gym, aktivitetsrum och med sitt natursköna läget vid havet, möjligheter till många flera roliga och spännande aktiviteter. Tillsammans med hotellet har vi därför skapat aktivitetsklubben Flamingo, som under skolloven under skolterminerna, bjuder på ett rikt utbud av schemalagda och roliga aktiviteter på hotellet.

SPORTLAND FÖR ALLA

Till ”Sportlandet” är alla barn i åldern 6-14 år, välkomna, men även äldre barn/ungdomar och vuxna är välkomna (barn i åldern 6-14 år, som ej bor på Hotel Riviera Strand är också välkomna, mot en mindre entré-avgift). Ledare och all utrustning finns på plats och barnen för möjlighet till att prova på olika aktiviteter och sporter spontant eller i grupp tillsammans med andra barn som finns på plats. Utöver vissa schemalagda aktiviteter på det dagliga programmet, så arrangerar ledare spontant under vissa tider även gemensamma aktiviteter, tävlingar och lekar för barnen som befinner sig i ”Sportlandet”.

Vill du bara komma förbi, spontanidrotta och kanske utmana dina syskon eller varför inte mamma/pappa/släkten i bordtennis, prickskytte, minitennis, innebandy, minifotboll, bord- och sällskapsspel eller i någon av de andra aktiviteterna som finns på plats – så är du självklart välkommen att göra det.

För självklart är hela familjen och vänner boende på hotellet välkomna till ”Sportlandet” för att aktivera sig tillsammans och det brukar bli många skratt och prestigeladdade familjetävlingar!

Skärmavbild 2016-02-08 kl. 13.11.03

Barn och syskon under 6 år är också välkomna i föräldrars eller syskons sällskap, till en egen avskild lek- och pysselhörna eller att tillsammans med föräldrar och syskon prova på de aktiviteter som erbjuds i ”Sportlandet”.

www.hotelrivierastrand.se kan du läsa mer om de familjepaket som hotellet erbjuder under skolloven samt om aktivitetsklubben Flamingo