SPORTRESOR

SPORTUPPLEVELSER FÖR HELA FAMILJEN

Utifrån vår ambition och vision om att vara barnfamiljernas och även de vuxnas aktivitets-, upplevelse- & sportconcierge på deras fritid och semester – så erbjuder vi sedan 2017 prisvärda SPORTRESOR.

Med vår mångåriga branschkunskap, uppbyggda nätverk och gedigna erfarenhet inom rese- och hotellbranschen, samt inte minst inom idrottsrörelsen, så var det för oss, ett naturligt nästa spännande steg att ta, för att att utveckla Care of Sport´s verksamhet.

I samarbete med sportresebyrån Nickes.com (sportresor sedan 1997) erbjuder vi dig/Er från och med hösten 2017 – en hel värld av idrottsupplevelser LIVE. Självklart tryggt och säkert med ställd resegaranti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen samt Covid-19 säkert. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

Vi erbjuder renodlade sportresor paket med biljetter/hotell med eller utan transport, eller skräddarsyr resor efter era önskemål, där sportevenemanget är en del av av en större upplevelse för t.ex en barnfamilj eller ett kompisgäng.

När stora upplevelser och goda relationer skall förenas, så skräddarsyr vi gruppresor för och till företag, föreningar och medlemsklubbar.

Välkommen att boka er Sportresa med oss. Klicka på valt bildalternativ och en hel värld av möjligheter till att uppleva stora och mindre sportevenemang på plats LIVE – öppnar sig!

FOTBOLLSRESOR OCH BILJETTER
MOTORSPORTRESOR OCH BILJETTER
ISHOCKEYRESOR OCH BILJETTER
AMERICAN SPORTS RESOR OCH BILJETTER
GOLF OCH TENNISRESOR OCH BILJETTER
ÖVRIGA SPORTRESOR OCH BILJETTER