NYHETER

SOMMAREN 2022 – NU HAR VI ÖPPNAT FÖR ANMÄLNINGAR!

Nu har vi öppnat för anmälningar till sommaren 2022 och vi är stolta över att det blir jubileum i år – 15 år i Båstad ! Efter två somrar kämpande och succé med att vi trots allt, kunde genomföra våra populära läger anpassade, trots Covid-19 pandemin, så längtar vi nu till att ”go all in” och tillsammans med alla anmälda barn och våra samarbetspartners, fira vårt 15-års jubileum i Båstad. Vi håller dock självklart fortfarande ett vakande öga på Covid-19 pandemin och följer noga Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer.


Vi erbjuder våra populära läger vecka 27, 28 & 30 i härliga ”Sommar Båstad”. Alla våra läger, som dagläger alternativ (måndag till fredag) utan övernattnings möjligheter och med bas mitt i Båstad, precis som förra året med strandnära läge i Strandängsskolans Idrottshall, som blivit en succé!


Vi har säkerställt att alla våra duktiga leverantörer, samarbetspartners och medarbetare, som är en stor och betydande del av Sport & Äventyr Camp Båstad, är med på banan för sommaren 2022.
Vi kommer att kontakta ALLA, som redan har gjort en intresseanmälan eller har gjort en anmälan här på vår hemsida.
Nu kör vi!

Håll utkik här på vår hemsida och följ oss på Facebook, så håller du dig hela tiden uppdaterad med vad som händer hos oss.

facebook