NYHETER

SOMMAREN 2024 – NU HAR VI ÖPPNAT FÖR ANMÄLNINGAR!

Nu har vi öppnat för anmälningar till sommaren 2024 och vi är stolta över att vi som initiativtagare för 17:e året i rad kan presentera sommar lägerverksamhet för barn 6-13 år i Båstad!

Sport & Äventyr Camp Båstad blir SpiritKids* Camp med start sommaren 2024. Vår trogna samarbetspartner genom alla år SpiritEvent, som varit en stor betydande del av våra populära läger aktiviteter och dess innehåll genom alla år, med sina häftiga aktiviteter och upplevelser för barnen, tar nu över det operativa ansvaret. Care of Sport Båstad som grundare och initiativtagare till Sport & Äventyr Camp Båstad, kommer fortfarande att finnas med i bakgrunden och som mentor, till att säkerställa att det förhoppningsvis i många somrar framöver, fortfarande kommer att erbjudas en mycket populär sommarläger verksamhet för barn i Båstad.

Vi erbjuder tillsammans med SpiritEvent våra populära dagläger vecka 27, 28, 29, 30 & 31 sommaren 2024, i härliga ”Sommar Båstad”. Alla våra läger, som dagläger alternativ (onsdag till fredag) för åldersgrupperna 6-9 och 10-13 år, med bas mitt i centrala Båstad, precis som tidigare med strandnära läge och bas i Strandängsskolans Idrottshall, som blivit en succé genom åren!

Vi har säkerställt att alla våra duktiga leverantörer, samarbetspartners och medarbetare, som är en stor och betydande del av Sport & Äventyr Camp Båstad, är med på banan för sommaren 2024.
Vi kommer att kontakta ALLA, som redan har gjort en intresseanmälan eller har gjort en anmälan här på vår hemsida.
Nu kör vi!

Håll utkik här på vår hemsida och följ oss på Facebook, så håller du dig hela tiden uppdaterad med vad som händer hos oss.

facebook