DAGLÄGER 6-11 ÅR

VÅRA DAGLÄGER 2023

Oavsett om du anmäler dig till ett veckolångt hel- eller halvdags alternativ eller kanske till flera veckor, så lovar vi på Sport & Äventyr Camp Båstad att göra varje dag speciell. Varje dag har ett brett utbud av sport, rörelseglädje/lek, äventyr med utflykter och aktiviteter för att lära sig något nytt, utveckla en ny färdighet och din nyfikenhet, samtidigt som du träffar och lär känna nya kompisar.

Missa inte att du till våra 5 dagars heldagsalternativ kan välja och lägga till ett tillvalsämne under vissa veckor; Water Camp, Djur & Natur eller Padelskola. Läs mer här om våra tillvalsämnen.

Det är bara att välja! Ett fem dagars hel- eller halvdags läger, dagtid mellan kl. 09.00-16.30 eller kl. 09.00-13.30 om du väljer ett halvdagsalternativ, är fullspäckat med sportaktiviteter, rörelseglädje, lek, samarbetsövningar, skapande aktiviteter, utflykter samt spännande äventyr som naturligtvis vävs in med typiska sommarlovsaktiviteter. Perfekt när mamma & pappa arbetar eller har andra ”måste göromål” där hemma, i sommarhuset eller i sommar Sverige.

LÄGERDATUM 2023

 • Vecka 27 måndag-fredag, 03-07 juli
 • Vecka 28 måndag-fredag, 10-14 juli
 • Vecka 30 måndag-fredag, 24-28 juli

LÄGERALTERNATIV DAGLÄGER 2023

Under sommaren 2023 har vi följande olika Dagläger alternativ att välja mellan:

 • Heldag 5 dagar – Måndag-Fredag kl. 09.00-16.30 – 2.995:- kr per person och vecka
 • Heldag 5 dagar + Tillvalsämne – Måndag-Fredag kl. 09.00-16.30 – Från 3.295:- kr per person och vecka utifrån valt tillvalsämne (Padelskola, Djur & Natur, Watercamp)
 • Halvdag 5 dagar – Måndag-Fredag kl. 09.00-13.00 – 2.495:- kr per person och vecka

OBS! Heldag 3 dagars alternativ måndag-onsdag eller onsdag-fredag 09.00-16.30, erbjuds sommaren 2023 endast efter förfrågan och i mån av plats!

Vi erbjuder 10% syskonrabatt på samtliga lägeralternativ.

TILLVALSÄMNE TILL HELDAGAR 5 DAGAR

Vid anmälan till ett heldag 5 dagars alternativ, så har du möjlighet att välja ett tillvalsämne om du vill. Skulle du vilja lära dig att spela Padel? Är du intresserad av Djur & Natur eller älskar aktiviteter i och på vatten (Water Camp) – så kan du välja ett av dessa ämnen som tillval på eftermiddagarna till ditt heldag 5 dagars läger alternativ. På förmiddagarna ”multisportar” du och har kul tillsammans med alla andra kompisar på vårt dagläger och på eftermiddagarna 2-3 dagar under veckan, så ägnar du ca. 2 timmar på ditt val av tillvalsämne, under ledning av utbildade och professionella instruktörer från våra samarbetspartners. Sist på eftermiddagen alla dagar i veckan, så återsamlas  alla barnen på vår ”basecamp” för gemensamma aktiviteter, oavsett om man har valt ett tillvalsämne eller inte.

Läs mer om våra tillval här och under vilka veckor vi erbjuder just det tillvalsämne som du kan vara intresserad av.
Det är endast möjligt att välja tillvalsaktiviteter/ämnen på våra 5-dagars heldagsalternativ.

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA DAGLÄGER

 • Anmälningsavgiften 1.000 kr (betalas efter bekräftad anmälan och ingår i den totala lägeravgiften)
 • Förmiddagsfika, lunch och mellanmål varje dag
 • Hela vårt aktivitetsprogram av prova-på-sporter, äventyr, skapande verksamhet, utflykter och lek inklusive all utrustning, under ledning av utbildade ledare. All utrustning och undervisning av utbildade instruktörer från våra samarbetspartners, om du valt ett tillvalsämne på vårt 5-dagars heldagsalternativ, samt transport till och från vår ”basecamp” till valt tillvalsämne
 • Vattenflaska och träningströja speciellt framtagen för Sport & Äventyr Camp Båstad
 • Försäkring

VÅRA GRUPPER

Åldersmässigt delar vi upp 6-8 åringar och 9-11 åringar för sig under delar av våra huvudaktiviteter under veckan som vi åldersanpassar. Naturligtvis gör vi undantag om du vill vara tillsammans med en kompis eller syskon som är äldre eller yngre än du. Varje dag kan barnen komma att delas upp i mindre grupper beroende på vilka aktiviteter som står på schemat.

För mer information om Båstad och Bjärehalvön, se www.bastad.com 

facebook