DAGLÄGER 6-9 ÅR

VÅRA DAGLÄGER SOMMAREN 2024

Oavsett din ålder (6-13 år), valt lägeralternativ och vecka du anmäler dig till, eller kanske till flera veckor, så lovar vi på SpiritKids* CAMP att försöka göra varje lägerdag och vecka speciell. Varje dag har ett brett utbud av rörelseglädje/lek, äventyr, sport, utmaningar med mindre utflykter och aktiviteter för att lära sig något nytt, utveckla en ny färdighet och din nyfikenhet, samtidigt som du träffar och lär känna nya kompisar.

SpiritKids* CAMP:s 3-dagars Dagläger onsdag-fredag sommaren 2024 mellan kl. 09.00-15.00, är fullspäckade med inslag av sportaktiviteter, rörelseglädje, lek, samarbetsövningar, skapande aktiviteter, utflykter samt inte minst spännande äventyr och utmaningar, som naturligtvis vävs in med typiska sommarlovsaktiviteter. Perfekt när mamma & pappa arbetar eller har andra ”måste göromål” där hemma, i sommarhuset eller i sommar-Båstad.

Varje lägerdag startar och avslutas i Strandängsskolans Idrottshall mitt i centrala Båstad. Här dukar ledarna varje dag upp ett smörgåsbord av aktiviteter med massor av sport/lek utrustning tillgänglig för spontan och organiserad sport/lek, när du inte är utomhus och deltager i planerade schemalagda aktiviteter! För de flesta av de schemalagda huvud aktiviteterna varje dag, föregår utomhus i frisk luft med inslag av aktiviteter från SpiritEvents gedigna och breda aktivitetsutbud av roliga och spännande äventyr, utmaningar och samarbetsövningar, självklart nivåanpassade efter åldersgrupp. Oavsett om aktiviteterna föregår på och i vatten, strand- hamnmiljö, kuperad terräng, gymnastiksal, gräsytor eller med inslag av utrustning som man inte är bekväm med, så sätts ALLTID säkerheten först av utbildade ledare och instruktörer.

LÄGERDATUM 2024

  • Vecka 27 onsdag-fredag, 03-05 juli
  • Vecka 28 onsdag-fredag, 10-12 juli
  • Vecka 29 onsdag-fredag, 17-19 juli
  • Vecka 30 onsdag-fredag 24-26 juli
  • Vecka 31 onsdag-fredag 31 juli – 02 augusti

SpiritKids* CAMP erbjuder 10% syskonrabatt på samtliga lägeralternativ. Gäller syskon anmälda till samma vecka.

DETTA INGÅR I SPIRITKIDS* CAMP

  • Anmälningsavgiften 1.000 kr (betalas efter bekräftad anmälan och ingår i den totala lägeravgiften)
  • Förmiddagsfika, lunch och mellanmål varje dag
  • Hela aktivitetsprogrammet från SpiritEvent av prova-på-sporter och äventyr, skapande verksamhet, utflykter och lek inklusive all utrustning, under ledning av utbildade ledare. All utrustning och undervisning av utbildade instruktörer från samarbetspartners.
  • Vattenflaska och träningströja speciellt framtagen för SpiritKids* Camp
  • Försäkring

GRUPPINDELNING

Åldersmässigt delas anmälda deltagare upp varje dag i 6-9 åringar och 10-13 åringar under delar av huvudaktiviteterna som står på programmet varje dag, som är ålders- och nivåanpassade. Det förekommer moment och inslag under lägerdagarna med kreativitet, spänning, tävlingar och lagarbete, där alla lägerdeltagare är tillsammans.

För åldersgruppen 10-13 år ”Äventyret & Outdoor” som är ett riktigt utomhusläger med utmaningar och äventyr i naturen tillsammans med välutbildade ”äventyrare” och professionella instruktörer. Väntar större utmaningar, äventyr och mer fartfyllda aktiviteter.

Naturligtvis kan undantag göras i gruppindelning om du vill vara tillsammans med en kompis eller syskon som är äldre eller yngre än du, dock beroende på ålders- och nivåanpassad aktivitet, lämplighet och mogenhet. Varje dag kan barnen komma att delas upp i mindre grupper i sin grupp beroende på antal deltagare och vilka aktiviteter som står på schemat.

För mer information om Båstad och Bjärehalvön, se www.bastad.com 

Bra boende alternativ för barnfamiljer som besöker Båstad, med bra närhet till våra lägeraktiviteter är, Hotel Riviera Strand och Hotel Skansen.