SPORT CAMP

Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens världLogo Sport & Äventyr

SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD

Vi vill sätta barnen i rörelse i verklighetens värld och uppmuntra till en mer aktiv och hälsosam livsstil. Målet är att stärka varje individs självkänsla och självförtroende, där delaktighet och att göra sitt bästa är de väsentliga ingredienserna.

Sportcamp i sommarhärliga Båstad

camp_huvud

Vår Sportcamp är en blandning av sommarkollo, sommaridrottsskola och ”sommarsportis” med massor av rörelseglädje och aktiviteter. Vi erbjuder sedan år 2007 lägerverksamhet med både multisport dag- och temaläger med eller utan övernattning i Båstad för flickor och pojkar 6-14 år, där de genom allsidighet och lekfullhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse, sin äventyr- och skaparlusta samt motorik i en trygg sommarmiljö på vackra Bjärehalvön.

“Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens värld !”

2017 – vi firade 10-års jubileum!

10-års jubileum 2

Vi firade 10-års jubileum i Båstad sommaren 2017 med våra populära Dag- och Temaläger. Det blev en succé med rekordmånga anmälda barn!

Vi älskar kalas och fest, så självklart kommer varje lägervecka och sommar i framtiden, att bjuda på roliga festlekar och aktiviteter.

Håll utkik här på vår hemsida och följ oss på Facebook, så håller du dig hela tiden uppdaterad med vad som händer hos oss, och inte minst, när vi öppnar för anmälningar och presenterar vårt lägerprogram och nyheter inför varje sommar.

Ny lägermiljö och bas sommaren 2019!

 

Från och med sommaren 2019 har vi en ny bas för våra sommarläger – familjehotellet Hotel Riviera Strand i Båstad. För oss en naturlig flytt att genomföra! För på Hotel Riviera Strand och i dess närmiljö, känner vi oss hemma. Det är  här vi under årets övriga skollov, arrangerar aktiviteter för hotellets gästande barnfamiljer i aktivitetsklubben Flamingo. Vi lämnar därmed den vackra lägermiljön och bas vi haft de senaste somrarna, ute vid Apelrydsskolan och byter till ett direkt strand- och skogsnära vackert läge i de centrala delarna av Båstad.

På Hotel Riviera Strand har tillgång till vårt eget samlingsrum, där vi börjar och avslutar lägerdagarna, äter god mat från hotellets restaurang och kan pyssla/leka/dansa vid osäker väderlek.  Precis utanför hotellet har vi direkt tillgång till Malenskogen, den långgrunda Rivierastranden samt sand- & grönområden, som vi nyttjar till vårt rika utomhus aktivitetsutbud.

Mer än bara ett läger!

Oavsett om barnen deltar i våra dagläger eller temaläger är det självklart för oss att varje barn ska bli sett och känna trygghet, och inte försvinna i mängden.  Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen ska utvecklas efter sin egen nivå och bli sedda och få beröm. Vi har ingen ambition om att ta emot ett par hundratals barn varje lägervecka som kanske andra läger- och sportcamparrangörer har ambitioner om.  Som sagt för oss är det viktigaste att varje barn blir sedd och bekräftad!

Våra övernattande lägerbarn i åldern 10-14 år bor inte i gigantiska sovsalar, utan som regel i 2-6 bäddsrum på hotell/pensionat med godkänt brandskydd, och sover i rejäla sängar med lättillgängliga och sunda hygieniska faciliteter. Varje rum har sin egen ansvariga fadderledare från vår personal. Hos oss är barnen alltid aktiva varje dag, oavsett väder, och det vet vi kräver en god och näringsriktig mat som är anpassad för aktiva barn.

Vi har ett team av glada, kunniga och engagerade ledare som ser till att varje läger blir en vecka fylld av gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, säkerhet, god mat och positiva upplevelser.

 För alla

Du behöver inte vara ansluten till någon idrottsförening eller medlem i någon annan fritidsverksamhet. Hos oss får alla chansen att upptäcka och utveckla sin talang. Vi vill försöka skapa en “vinnare” av varje barn som investerar sin fritid hos oss.

Läs mer om våra DAGLÄGER!

Läs mer om våra TEMALÄGER!

Varmt välkomna till Sport & Äventyr Camp Båstad!

facebook