MOTORSPORT

RESOR & BILJETTER

F1, DTM, MotoGP, IndyCar, Speedway, NASCAR och STCC

En hel värld av ett högoktanigt utbud av motorsport upplevelser och evenemang, som du kan se och uppleva LIVE på plats i alla världens hörn!

Så länge förbränningsmotorn har funnits så har man också tävlat om vem som egentligen är snabbast på två eller fyra hjul. Banracing (F1, IndyCar, standardbilar) är det som vi svenskar kanske främst tänker på när det gäller motorsport men även rally och speedway går hem i de svenska stugorna.

Den årliga buss- och gruppresan till Belgiens Grand Prix på den klassiska SPA-banan, är en av de mest uppskattade produkterna, alla kategorier, från Nickes.com breda utbud av sportresor. För mer information klicka här! Huvuddelen av motorresorna vi erbjuder går till Formel1 och MotoGP, men vi både kan och vill hjälpa till mycket mer än så. Rally-VM, Speedway, LeMans och Standardbilar står på listan över vad vi kan erbjuda. Och kolla in den planerade gruppresan 2022 till INDY 500!

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter, kompletta resepaket och speciella gruppresor. Boka direkt via resegeneratorn här på sidan och/eller låt dig inspireras här!

KONTAKTA OSS

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se