MOTORSPORT

 

Resor & Biljetter

F1, DTM, MotoGP, IndyCar, Speedway, NASCAR och STCC

En hel värld av ett högoktanigt utbud av motorsport upplevelser och evenemang, som du kan se och uppleva LIVE på plats i alla världens hörn!

Så länge förbränningsmotorn har funnits så har man också tävlat om vem som egentligen är snabbast på två eller fyra hjul.

Banracing (F1, IndyCar, standardbilar) är det som vi svenskar kanske främst tänker på när det gäller motorsport men även rally går hem i de svenska stugorna.

På senare år har Speedway blivit något som efterfrågas i större och större utsträckning, troligtvis beroende på alla de svenska framgångarna de senaste tjugo åren.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter och kompletta resepaket till samtliga F1-race varje säsong.

Den årliga buss- och gruppresan till Belgiens Grand Prix på den klassiska SPA-banan (23-28/8, 2018), är en av de mest uppskattade produkterna, alla kategorier, från Nickes.com breda utbud av sportresor. För mer information klicka här!

Men det slutar inte bara med det, titta och sök under “Mästerskap” i resegeneratorn här till höger på sidan och “scrolla/rulla ner”, så finner du även resepaket och biljetter till en mängd andra serier och häftiga och fartfyllda motorsportupplevelser världen runt.

Reseguider och Blogg Formel 1

Om ni funderar på att besöka ett Formel 1-lopp eller kanske redan har bokat en resa får ni absolut inte missa sidan EventGuides.Com.

Det är en sida som är startad av vår samarbetspartner, sportresebyrån Nickes.Com och som erbjuder reseguider inför alla sorters sportresor. Perfekt läsning oavsett om ni redan har bokat, funderar på att boka eller bara vill läsa på lite inför nästa F1-tripp.

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på Formel 1-Bloggen.

Trygga Reseupplevelser

 

 

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

 

Kontakta oss

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se

VI SÄLJER RESOR OCH LEVERERAR UPPLEVELSER!