ISHOCKEY

Resor & Biljetter

NHL, KHL, CHL, World Cup, Ishockey-VM och Tre Kronor.

Hockey är väldigt speciellt för oss och vi törs påstå att vi kan hockey! Att vi dessutom har ett gediget nätverk runt om i hockeyvärlden, gör att vi kan hjälpa er att skräddarsy och hitta just er hockeyresa till världens bästa hockeyliga NHL samt till Europas bästa hockeyupplevelse KHL.
Vi erbjuder både separata biljetter, kompletta paketresor och speciella gruppresor – självklart också till den årliga hockeyfesten – Ishockey-VM.

New York, Los Angeles, Toronto, Boston, Montreal, Washington, Tampa och Miami är populära resmål för hockeyälskaren som vill uppleva världens bästa hockeyliga NHL. Eller varför inte Las Vegas som ansluter sig till NHL säsongen 2017-18. I städer som Prag, Riga, Moskva, St. Petersburg och Helsingfors kan du uppleva matcher i KHL.

Förutom en hockeyupplevelse i världsklass, så erbjuder alla dessa städer mängder av andra aktiviteter och sevärdheter för hela resesällskapet.

Under en resa till USA eller Kanada kan man ofta passa på att se flera matcher inom loppet av några dagar. Om man till exempel reser till New York finns det mängder med matcher att välja mellan.

Förutom New York Rangers hemmamatcher mitt på Manhattan i “The World´s Most Famous Arena” Madison Square Garden, kan man enkelt ta sig till New York Islanders samt New Jersey Devils hemmamatcher med lokaltrafiken. Med bil eller tåg tar man sig även snabbt mellan flera av de största städerna på främst östkusten.

Oftast räcker det med några timmar för att ta sig mellan städer som till exempel New York, Philadelphia, Washington och Boston.

Varför inte kombinera en solsemester med NHL hockey i Florida och Kalifornien eller en resa till hockeytokiga Kanada med klassiska lag som Toronto och Montreal?

Ni kan enkelt filtrera det i resegeneratorn här på sidan, genom att välja vilken liga, lag, match eller stad ni är intresserade av. Därefter hjälper vi er med att skräddarsy en hockeyresa som blir ett minne för livet.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter, kompletta resepaket och speciella gruppresor.

Ishockey-VM – En garanterad upplevelse & folkfest!

Ishockey-VM 2018 och 2019 blir en garanterad folkfest och upplevelse i vårsköna storstäder som Köpenhamn och Bratislava (Slovakien)! Ishockey-VM 2018 spelas den 4-20 maj i Danmark (Köpenhamn & Herning), där Sverige spelar sina gruppspelsmatcher i Köpenhamn. Nya Royal Copenhagen Arena i Köpenhamn, står också som värd för finalspelet.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi häftiga och prisvärda hockey-VM paket. När våra grannar på andra sidan Öresund (Danmark – världens lyckligaste folk!) arrangerar ishockey-VM 2018, är det bäddad för en folkfest utan dess like – precis som danskarna vill ha det! Vi har redan börjat planera för hockey-VM festen och säkrat oss biljetter och bra hotell mitt i hippa centrala Köpenhamn.

Reseguider och Blogg Hockeyresor

Om ni funderar på en hockeyresa eller kanske redan har bokat en resa får ni absolut inte missa sidan EventGuides.Com.

Det är en sida som är startad av vår samarbetspartner, sportresebyrån Nickes.Com och som erbjuder reseguider inför alla sorters sportresor. Perfekt läsning oavsett om ni redan har bokat, funderar på att boka eller bara vill läsa på lite inför nästa hockeyresa.

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på hockeybloggen.

Trygga Reseupplevelser

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

Kontakta oss

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se

VI SÄLJER RESOR OCH LEVERERAR UPPLEVELSER!