ISHOCKEY

RESOR & BILJETTER

NHL, KHL, CHL, World Cup, Ishockey-VM och Tre Kronor.

Hockey är väldigt speciellt för oss och vi törs påstå att vi kan hockey! Att vi dessutom har ett gediget nätverk runt om i hockeyvärlden, gör att vi kan hjälpa er att skräddarsy och hitta just er hockeyresa till världens bästa hockeyliga NHL, till Europas bästa hockeyupplevelse KHL samt självklart också till den årliga VM hockeyfesten.

New York, Los Angeles, Toronto, Boston, Montreal, Washington, Tampa och Miami är populära resmål för hockeyälskaren som vill uppleva världens bästa hockeyliga NHL. Eller varför inte Las Vegas eller Vancouver ? I städer som Prag, Riga, Moskva, St. Petersburg och Helsingfors kan du uppleva matcher i KHL. Förutom en hockeyupplevelse i världsklass, så erbjuder alla dessa städer mängder av andra aktiviteter och sevärdheter för hela resesällskapet.

Under en resa till USA eller Kanada kan man ofta passa på att se flera matcher inom loppet av några dagar. Om man till exempel reser till New York finns det mängder med matcher att välja mellan.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter, kompletta resepaket och speciella gruppresor. Boka direkt via resegeneratorn här på sidan och/eller låt dig inspireras här!

KONTAKTA OSS

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se