TEMALÄGER 10-14 ÅR

5 DAGARS TEMALÄGER FÖR DIG SOM ÄR 10-14 ÅR

Ett femdagars temaläger från måndag till fredag där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter i det huvudtema du har valt, under ledning av professionella och utbildade instruktörer.

Du ägnar ett par timmars koncentrerad träning varje dag i ditt valda huvudtema. Givetvis finns här också mycket tid till att prova på andra sportaktiviteter, lek, samarbetsövningar, roliga och spännande äventyr som hör till vårt allsidiga upplägg på Sport & Äventyr Camp Båstad.

Dessutom en hel vecka med lägerliv till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar.

LÄGERDATUM 2023

Vecka 28 måndag-fredag, 10-14 juli – 4.995:- kr per person och vecka
Vecka 30 måndag-fredag, 24-28 juli – 4.995:- kr per person och vecka

ÄVENTYRET & OUTDOOR 2023

Ett riktigt utomhusläger med utmaningar och äventyr i naturen tillsammans med välutbildade “äventyrare” och professionella instruktörer från vår lokala samarbetspartner Spirit Event och Ridge Cycling. Bjärehalvön med dess fantastiska miljö och magnifika naturupplevelser, bjuder verkligen på möjligheter för äventyr, både på land och till havs!

Du kommer varje dag att leva nära naturen och vandra, klättra & repellera i berg där du utmanar sinnena nerför lodräta bergsväggar, köra mountainbike i häftig terräng och till havs fartfyllda och mindre fartfyllda vattenaktiviteter. Därutöver moment och inslag under veckan med kreativitet, spänning och lagarbete. Bli inte förvånad om instruktörerna bestämmer sig för att lägga in några extra utmanande moment under veckan, allt är möjligt!

Det här är ett äventyrsläger för dig som vågar lite mer!

UTAN ÖVERNATTNING

Vi erbjuder från och med lägersommaren 2020, inte längre möjligheten till att kunna välja övernattning vid bokning av våra temaläger. Vi rekommenderar barnfamiljer som har behov för boende i Båstad och på Bjärehalvön i förbindelse med anmälan till våra läger, att kontakta Båstad Turism för möjliga alternativ.

Bra boende alternativ för barnfamiljer som besöker Båstad, med bra närhet till våra lägeraktiviteter är, Hotel Riviera Strand, Hotel Skansen och Pensionat Hjorten.

Du möter upp på vårt campområde kl. 09.00 varje morgon måndag-fredag tillsammans med alla andra våra lägerbarn. Därefter delas ni upp i mindre grupper för dagen, beroende på valt lägeralternativ. Varje lägerdag avslutas kl. 16.30. Mellanmål och lunch ingår varje dag i lägeravgiften tillsammans med all utrustning och aktiviteter.

OBS! En kvällsutflykt/aktivitet mitt i veckan kan förekomma i programmet för våra temaläger, då förlängs dagen till kl. 21.00 och middag serveras.