TEMALÄGER 10-14 ÅR

5 dagars temaläger för dig som är 10-14 årLogo Sport & Äventyr

Ett femdagars temaläger från söndag till fredag där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter i det huvudtema du har valt, under ledning av professionella och utbildade instruktörer.

Du ägnar ett par timmars koncentrerad träning varje dag i ditt valda huvudtema. Givetvis finns här också mycket tid till att prova på andra sportaktiviteter, lek, samarbetsövningar, roliga och spännande äventyr som hör till vårt allsidiga upplägg på Sport & Äventyr Camp Båstad.

Dessutom en hel vecka med lägerliv till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar.

Klicka på rubriken eller bilden nedan för att få veta mera om respektive temaläger.

Äventyret & Outdoor – Vecka 28 & 30, 2019.

IMG_9547 DSCN0494  IMG_1704

Junior Golf Camp & Äventyr – Vecka 28 & 30, 2019. 

Temaläger golf imgres-2  

Med övernattning

Du som övernattar på våra temaläger bor som regel i 4-6 bädds lägenheter på hotell/pensionat i centrala Båstad, med godkänt brandskydd och där du sover i rejäla sängar med lättillgängliga och sunda hygieniska faciliteter. Varje lägenhet har sin egen ansvariga fadderledare från vår personal. Båstad Campus Student- & Lägenhetshotell fungerar som huvudbas för de barn som övernattar tillsammans med våra ledare.

   

Du serveras frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål måndag till torsdag. På ankomstdagen serveras middag och kvällsmål och på avslutningsdagen frukost, mellanmål och sen lunch.

Utan övernattning

Du som inte övernattar möter upp på campområdet kl. 09.00 varje morgon och är med fram till kl. 17.00, när undervisningen i ditt valda huvudtema slutar för dagen (undantag golf som slutar kl. 19.00). Lunch och mellanmål ingår. Önskar du att stanna längre någon dag eller några dagar under veckan, kanske till och med att övernatta någon dag – för att umgås och äta middag med dina nya kompisar och vänner som övernattar – så säger du bara till samma dag så ordnar vi det mot ett mindre tillägg.

facebook