VÅRA LÄGER

Ge dina barn- och barnbarn en aktiv sommar i Båstad!

Sport & Äventyr Camp Båstad är en blandning av sportcamp, sommarkollo och sommaridrottsskola med ett rikt aktivitetsutbud med inslag av vad det bästa av sommar-Båstad och Bjärehalvön har att erbjuda.

Avslutning 9 Vecka 29 Care of Sport Båstad_Rappellering Care of Sport Båstad_prickskytte kids basketball

Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens värld

Vi erbjuder sedan sommaren 2007 lägerverksamhet i sommarhärliga Båstad för flickor och pojkar i åldern 6-14 år, där de genom allsidighet och lekfullhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse, sin äventyr- och skaparlusta samt motorik i en trygg miljö.

Vi vågar påstå att vi är mer än bara ett läger

Oavsett om barnen deltager i våra dag- eller temabaserade läger, är det självklart för oss att varje barn skall bli sett och känna trygghet, och inte försvinna i mängden. Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen skall utvecklas efter sin egen nivå.

Med ett team av glada, passionerade, kunniga och engagerade ledare/instruktörer, gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, säkerhet, god mat, positiva upplevelser och inte minst härliga sommardagar till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar, vill vi utveckla våra deltagares färdigheter inom idrott, idrottsrelaterade samt skapande och kulturella aktiviteter.

DSC_1132 IMG_1719  

Sport & Äventyr Camp Båstad är för alla!

Vi har inga krav på att barnen ska vara medlem i någon idrottsförening eller i någon annan fritidsverksamhet. Vårt uppdrag är att försöka skapa en ”vinnare” av varje barn som investerar sin fritid tillsammans med oss. Hos oss får alla chansen att upptäcka och utveckla sin talang, oavsett förkunskaper.

Varmt välkomna till Sport & Äventyr Camp Båstad i sommar!

 

Ny vacker lägermiljö sommaren 2019!

Navet i vår lägerverksamhet har sedan 2015 varit den vackert belägna Apelrydsskolan ute vid Norrvikens Trädgårdar. Det var också här allt började sommaren 2007. Från och med sommaren 2019 har vi en ny mer central bas i Båstad, där vi utgår från det högklassiga familjehotellet, Hotel Riviera Strand.

För oss en naturlig flytt att genomföra! För på Hotel Riviera Strand och i dess närmiljö, känner vi oss hemma. Det är  här vi under årets övriga skollov, arrangerar aktiviteter för hotellets gästande barnfamiljer i aktivitetsklubben Flamingo.

På Hotel Riviera Strand har tillgång till vårt eget samlingsrum, där vi börjar och avslutar lägerdagarna, äter god mat från hotellets restaurang och kan pyssla/leka/dansa vid osäker väderlek.  Precis utanför hotellet har vi direkt tillgång till Malenskogen, den långgrunda Rivierastranden samt sand- & grönområden, som vi nyttjar till vårt rika utomhus aktivitetsutbud.

Båstad Hamn, Kattvik och andra vackra platser på Bjärehalvön, fungerar också som tillfälliga baser för våra aktiviteter och utflykter under en lägervecka. Med raska promenader och med våra egna minibussar och bilar, löser vi transporterna mellan olika aktiviteter och platser, enkelt och smidigt.

facebook