VÅRA LÄGER

GE BARNEN EN AKTIV SOMMAR I BÅSTAD

Vi erbjuder sedan sommaren 2007 lägerverksamhet i sommarhärliga Båstad för flickor och pojkar i åldern 6-14 år, där de genom allsidighet, lekfullhet och nyfikenhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse, sin äventyr- och lek/ skaparlust samt motorik i en trygg miljö.

Vårt ledord är att ”Vi sätter barn i rörelse i verklighetens värld” !

Sport & Äventyr Camp Båstad är en blandning av sportcamp, sommarkollo och sommaridrottsskola med ett rikt aktivitetsutbud med inslag av vad det bästa av sommar-Båstad och Bjärehalvön har att erbjuda tillsammans med våra professionella lokala samarbetspartners.

MER ÄN BARA ETT LÄGER

Oavsett om barnen deltager i våra dag- eller temabaserade läger, är det självklart för oss att varje barn skall bli sett och känna trygghet, och inte försvinna i mängden. Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen skall utvecklas efter sin egen nivå. Det är vår ambition och det är vår drivkraft som läger arrangör, att tillsammans med våra lokala samarbetspartners i Båstad, erbjuda kvalité och trygghet i mindre grupper, till de barn (föräldrar, målsmän), som investerar sin fritid tillsammans med oss varje sommar.

Med ett team av glada, passionerade, kunniga och engagerade ledare/instruktörer, lokala samarbetspartners, gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, säkerhet, god mat, positiva upplevelser och inte minst härliga sommardagar till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar, vill vi utveckla våra deltagares färdigheter och nyfikenhet på idrott, idrottsrelaterade aktiviteter, rörelseglädje/lek samt skapande och kulturella aktiviteter.

VÅRA LÄGER

Sommaren 2023 erbjuder vi läger under vecka 27, 28, 29 & 30. Vi har både hel- och halvdagsläger alternativ att välja mellan. På våra populära 5 dagar Dagläger heldag alternativ, finns också möjlighet att välja till ett tillvalsämne, om man önskar och är nyfiken mer på, (Djur & Natur, Padelskola, Watercamp).

DAGLÄGER

För barn 6-11 år
Heldag 5 dagar måndag-fredag 09.00-16.30
Halvdag 5 dagar måndag-fredag 09.00-13.30

Heldag 3 dagar måndag-onsdag eller onsdag-fredag 09.00-16.30, erbjuds sommaren 2023 endast efter förfrågan och i mån av plats!

Vecka 27, 28, 29 & 30

TEMALÄGER

För barn 10-14 år
Heldag 5 dagar måndag-fredag 09.00-16.30
Äventyret & Outdoor

Vecka 28 & 30

SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD ÄR FÖR ALLA

Vi har inga krav på att barnen ska vara medlem i någon idrottsförening eller i någon annan fritidsverksamhet. Vårt uppdrag är att försöka skapa en ”vinnare” av varje barn som investerar sin fritid tillsammans med oss. Hos oss får alla chansen att upptäcka och utveckla sin talang och nyfikenhet på idrott och äventyr, lek och skaparlust, oavsett förkunskaper.

Varmt välkomna till Sport & Äventyr Camp Båstad i sommar!