VÅRA LÄGER

GE BARNEN EN AKTIV SOMMAR I BÅSTAD

Vi erbjuder sedan sommaren 2007 lägerverksamhet i sommarhärliga Båstad för flickor och pojkar i åldern 6-14 år, där de genom allsidighet och lekfullhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse, sin äventyr- och lek/ skaparlust samt motorik i en trygg miljö. Vårt ledord är att vi sätter barn i rörelse i verklighetens värld.

Sport & Äventyr Camp Båstad är en blandning av sportcamp, sommarkollo och sommaridrottsskola med ett rikt aktivitetsutbud med inslag av vad det bästa av sommar-Båstad och Bjärehalvön har att erbjuda.

MER ÄN BARA ETT LÄGER

Oavsett om barnen deltager i våra dag- eller temabaserade läger, är det självklart för oss att varje barn skall bli sett och känna trygghet, och inte försvinna i mängden. Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen skall utvecklas efter sin egen nivå.

Med ett team av glada, passionerade, kunniga och engagerade ledare/instruktörer, lokala samarbetspartners, gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, säkerhet, god mat, positiva upplevelser och inte minst härliga sommardagar till att träffa och få ett helt gäng nya kompisar, vill vi utveckla våra deltagares färdigheter inom idrott, idrottsrelaterade, rörelseglädje/lek samt skapande och kulturella aktiviteter.

VÅRA LÄGER

Sommaren 2021 erbjuder vi läger under vecka 28-31. Vi har både hel- och halvdagsläger att välja mellan, och även några roliga tillval.

DAGLÄGER

För barn 6-11 år
Heldagar 5 eller 3 dagar
Halvdagar 5 eller 3 dagar

TEMALÄGER

För barn 10-14 år
Heldagar 5 dagar
Äventyret & Outdoor

SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD ÄR FÖR ALLA

Vi har inga krav på att barnen ska vara medlem i någon idrottsförening eller i någon annan fritidsverksamhet. Vårt uppdrag är att försöka skapa en ”vinnare” av varje barn som investerar sin fritid tillsammans med oss. Hos oss får alla chansen att upptäcka och utveckla sin talang, oavsett förkunskaper.

Varmt välkomna till Sport & Äventyr Camp Båstad i sommar!