NYHETER

Samtidigt som vi nu öppnae för anmälningar till Sport & Äventyr Camp Båstad sommaren 2019, laddar vi nu och planerar för ”Påsklovskul” på det lyxiga familjehotellet vid havet i Skåne, Hotel Riviera Strand i Båstad , med massor av aktiviteter och rörelselek!

Vi kommer att finnas på plats under påsklovs veckan mellan den 17 – 21 april, 2019. Vi bygger upp vårt eget Sportland inomhus med multisportaktiviteter och lek, från vårt breda aktivitetsutbud som vi erbjuder på våra ”Sport & Äventyr Camp Båstad” sommarläger. Utöver “Sportlandet” arrangerar vi under påsklovs veckan massor av andra schemalagda aktiviteter för barn i alla åldrar, på och i anslutning till hotellet utomhus (om vädret tillåter), med sport, rörelseglädje, äventyr,lek, tävlingar och bus för hotellets aktivitetsklubb Flamingo.

                        

Alla barn i åldern 6-14 år, är välkomna till “Sportlandet”  (barn som ej bor på Hotel Riviera Strand är också välkomna, mot en mindre entré avgift). Ledare finns på plats och barnen får möjlighet till att prova på olika aktiviteter, sporter och lekar – spontant eller i grupp tillsammans med andra barn som finns på plats.

Vill du bara komma förbi, spontanidrotta och kanske utmana dina syskon eller varför inte mamma/pappa/släkten i bordtennis, prickskytte, minitennis, innebandy, minifotboll, bord- och sällskapsspel eller i någon av de andra aktiviteterna som finns på plats – så är du självklart välkommen att göra det.

För självklart är hela familjen med barn/ungdomar från 15 år och vänner boende på hotellet också välkomna till ”Sportlandet” för att aktivera sig tillsammans och det brukar bli många skratt och prestigeladdade familjetävlingar!

Barn och syskon under 6 år också välkomna i föräldrars sällskap till en egen avskild lekhörna.

Våra öppettider för ”Sportlandet” och övriga aktiviteter i “Flamingoklubben” på Hotel Riviera Strand, se http://www.hotelrivierastrand.se/om-hotellet/flamingo-aktivitetsklubb .

Entré avgift för barn ej boende på Hotel Riviera Strand 75:- kr per barn, syskon betalar 50:- kr.

Bli vän och följ oss på Facebook, Sport & Äventyr Camp Båstad så håller vi dig uppdaterad.

www.rivierastrand.se  kan du läsa mer om de familjepaket som hotellet erbjuder under höst, påsk- och sportlov.