HETA EVENTS

Vad vill du uppleva? Vart vill du åka?

Varje sportår bjuder på massor av intressanta evenemang, mästerskap, matcher och upplevelser. Ett späckat idrottsår 2022 lämnar över till ett fullmatat idrottsår 2023. På programmet står bland annat handbolls-VM för herrar på hemmaplan, ett skid-VM, ett fotbolls-VM för damer och ett friidrotts-VM. Med mera, med mera. Lägg därtill den alltid så populära VM-ishockey festen med vårt folkkära Tre Kronor, i grannlandet Finland samt den alltid så prestigefyllda golftävlingen Ryder Cup på hemmaplan i Italien. Utbudet av vad vi kan erbjuda av ”LIVE” sport upplevelser och resor som ger minnen för livet, är stort!

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på inspirationsbloggen för sport- och konsertresor.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter, kompletta resepaket och speciella gruppresor. Boka direkt via resegeneratorn här på sidan och/eller läs gärna mer här! 

RESEGUIDER OCH SPORTRESEBLOGG

Om ni funderar på en sportresa eller kanske redan har bokat en resa får ni absolut inte missa sidan EventGuides.Com.

Det är en sida som är startad av vår samarbetspartner, sportresebyrån Nickes.Com och som erbjuder reseguider inför alla sorters sportresor. Perfekt läsning oavsett om ni redan har bokat, funderar på att boka eller bara vill läsa på lite inför nästa sportresa.

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på inspirationsbloggen för sportresor.

TRYGGA RESEUPPLEVELSER

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

KONTAKTA OSS

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se