GRUPP & KONFERENS

EGEN MULTISPORTARENA FÖR ERT EVENT

Tilldela oss en större lokal (konferens, samling, lager, etc.) eller en annan större öppen yta, inomhus som utomhus, och vi hjälper dig bygga din egen ”multisportarena” med aktiviteter och rörelseglädje för din fest, din konferens, din släktträff eller ditt event! Vårt motto att ”sätta barnen i rörelse i verklighetens värld” som vi har gjort under 10 års tid med ”Sport & Äventyr Camp Båstad på sommaren, utvidgar vi nu med vår gedigna erfarenhet, till att kunna erbjuda ALLA!

Efter succén vi haft i samarbete med Hotel Skansen i Båstad och numera även Hotel Riviera Strand under många år på höst, påsk- och sportlov, med att skapa en ”multisportarena” och ett ”Sportland” för barnen och familjerna boende på hotellet, tar vi nu och utvecklar konceptet vidare.

Framförallt har vi inspirerats av föräldrarnas positiva feedback och hur kul ALLA har haft det med att aktivera sig tillsammans. Och inte minst kommentarer som t.ex. -”det här skulle jag vilja göra med mina kollegor på en konferens – på familj/släkt festen – med mina tjej- och killkompisar och det här konceptet måste ni kunna erbjuda och ”exportera” till andra hotell runt om i världen”.

Välkommen att kontakta oss med en förfrågan, så tittar vi närmare på vad vi kan göra tillsammans för att skapa en ”multisportarena” med aktiviteter, upplägg, etc. som passar er grupp, i den lokal eller den yta utomhus som ni har till förfogande. Vi har det mesta inom sport- och aktivitetsutrustning, så det är egentligen bara den tilldelade ytan som vi har till förfogande, som kan begränsa utbud och upplägg.