ERBJUDANDEN

Erbjudanden

Det går alltid att hitta prisvärda guldkorn!

Moderniserade arenor och kommersiella intressen som styr, har gjort att biljettpriserna, inte minst inom de europeiska toppdivisionerna i fotboll, skjutit i höjden. Prisnivån för toppdivisionerna i Spanien, Italien eller Tyskland är lägre än i England. Och ofta med minst lika bra stämning och tryck på läktarna, om inte bättre.

I The Championship, den näst högsta divisionen i det engelska ligasystemet, är biljettpriserna betydligt billigare med den äkta brittiska fotbollskulturen och en jättehärlig stämning på läktarna.

Ett tips är, om du har ett populärt favoritlag som spelar på absolut toppnivå, att försöka hitta en match som de spelar på bortaplan mot ett mindre känt lag. Det blir oftast billigare och inte minst får du uppleva en ny idrottsarena, stad och en härlig inramning.

Ni kan enkelt filtrera det resegeneratorn här på sidan visar, genom att söka och välja det ni är intresserade av. Därefter hjälper vi er med att skräddarsy en resa som blir ett minne för livet. Hittar ni inte det ni söker i resegeneratorn, tveka då inte att kontakta oss!

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på inspirationsbloggen för sport- och konsertresor.

 

Trygga Reseupplevelser

Vår samarbetspartner Nickes.Com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

 

Kontakta oss

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.Com.

Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseideér, grupp förfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.

Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se

VI SÄLJER RESOR OCH LEVERERAR UPPLEVELSER!