ERBJUDANDEN

Det går alltid att hitta prisvärda guldkorn!

Moderniserade arenor och kommersiella intressen som styr, har gjort att biljettpriserna, inte minst inom de europeiska toppdivisionerna i fotboll, skjutit i höjden. Prisnivån för toppdivisionerna i Spanien, Italien eller Tyskland är lägre än i England. Och ofta med minst lika bra stämning och tryck på läktarna, om inte bättre.

I The Championship, den näst högsta divisionen i det engelska ligasystemet, är biljettpriserna betydligt billigare med den äkta brittiska fotbollskulturen och en jättehärlig stämning på läktarna.

Ett tips är, om du har ett populärt favoritlag som spelar på absolut toppnivå, att försöka hitta en match som de spelar på bortaplan mot ett mindre känt lag. Det blir oftast billigare och inte minst får du uppleva en ny idrottsarena, stad och en härlig inramning.

I samarbete med Nickes.Com erbjuder vi både enskilda biljetter, kompletta resepaket och speciella gruppresor. Boka direkt via resegeneratorn här på sidan och/eller läs gärna mer här! 

RESEGUIDER OCH SPORTRESEBLOGG

Om ni funderar på en hockeyresa eller kanske redan har bokat en resa får ni absolut inte missa sidan EventGuides.Com.

Det är en sida som är startad av vår samarbetspartner, sportresebyrån Nickes.Com och som erbjuder reseguider inför alla sorters sportresor. Perfekt läsning oavsett om ni redan har bokat, funderar på att boka eller bara vill läsa på lite inför nästa sportresa.

Håll dig hela tiden uppdaterad om aktuella restips och erbjudanden på inspirationsbloggen för sportresor.

TRYGGA RESEUPPLEVELSER

Vår samarbetspartner Nickes.com ställer givetvis i enlighet med resegarantilagen, en lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Biljetter som erbjuds och förmedlas, är ALLTID officiella biljetter från auktoriserade agenter.

KONTAKTA OSS

För frågor gällande beställningar och bokningar här på sidan via resegeneratorn, vänligen kontakta Nickes.com.
Telefon: 036 – 14 14 43 (vardagar kl. 09.00-17.00)
E-post: sales@nickes.com

För övriga frågor, reseidéer och gruppförfrågningar är du välkommen att kontakta Care of Sport.
Telefon: 0702-2725597
E-post: info@careofsport.se