TILLVAL

Tillvalsämnen att välja mellan på 5 dagars heldags alternativ

På förmiddagarna under hela veckan ”multisportar” du och har kul tillsammans med alla andra kompisar och barn på vårt dagläger med inslag av idrott, äventyr, utflykter och lek aktiviteter. På  eftermiddagarna måndag till torsdag, mellan ca kl. 13.00-15.00 (byte till förmiddag kan förekomma vissa veckor, beroende på valt tillvalsämne),  så kan du välja ett tillvalsämne för hela  veckan som intresserar dig och som du vill prova-på eller utveckla dina färdigheter i, under ledning av kunniga och professionella instruktörer från våra samarbetspartners. Innan dagen är slut, så återsamlas alla barnen på vårt dagläger för att avsluta dagen med gemensamma aktiviteter.

Du kan välja mellan följande nedanstående tillvalsämnen. Observera dock att alla tillvalsämnen inte erbjuds varje vecka samt kan vara åldersbegränsade. Ett minimum deltagarantal kan förekomma för genomförande av valt tillvalsämne!

Water Camp

Seglar & surfskola_Water Camp är ett tillvalsämne för dig som älskar att vara i och på vattnet! I samarbete med aktivitetsbolaget Spirit Event, så får du under veckan prova på och uppleva, både fartfyllda och mindre fartfyllda och häftiga aktiviteter på och i vattnet runt Båstad hamn. Simkunnighet 200 meter är ett krav.

 

Ålder: 8-11 år 
Tillgängligt: vecka 28, 29, 30 & 31
Pris: 3.895 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger.

 

Padelskola

PadelI samarbete med aktivitetsbolaget Spirit Event och Båstad Padel Klubb får du undervisning i och lär dig spela Padel. Racketsporten som tränger sig fram överallt i Sverige och där World Padel Tour sedan sommaren 2018 spelas i Båstad. Padel är en mycket stor racketsport, främst i Spanien och Latinamerika och växer explosionsartat runt om i världen. Det behövs inga förkunskaper för att komma igång, det gör att alla kan lära sig att spela, oavsett ålder och kön.

 

Ålder: 8-11 år 
Tillgängligt: vecka 28, 29, 30 & 31
Pris: 3.195 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

 

Djur & Natur

Det här är ett tillvalsämne för dig tycker om djur & natur ! Under veckan besöker vi och gör utflykter till bondgårdar/trädgårdar och platser på  Bjärehalvön, som bjuder in till magnifika naturupplevelser. Nära inpå husknuten till vår “basecamp”, finns stranden, havet och skogen, som vi utforskar och lär oss mer om. På bondgårdarna vi besöker får vi lära oss mer om de olika djuren som vi hälsar på, och hur man sköter om dem.

 

Ålder: 6-9 år 
Tillgängligt: vecka 28, 29, 30 & 31
Pris: 2.995 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

 

Dansmix

Att röra på sig är bra för både kropp och knopp! Under lekfulla former provar du olika dansstilar där lusten och leken styr. I takt med att barnen övar upp sina dansteg, kombinationer, sin musikaliska förståelse och samspel i grupp, brukar lägerveckan avslutas med en liten miniuppvisning.

 

Ålder: 6-9 år 
Tillgängligt: vecka 28, 29, 30 & 31
Pris: 2.995 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger