AMERICAN SPORTS & OUTDOOR

”American action”

De mest populära sporterna i USA och deras professionella ligor (NBA, NFL, MLB, NHL) har letat sig ut i världen och har med undantag av basketboll och ishockey som kom tidigt, hittat fans i alla länder och antal utövare är på stark frammarch.

Är du nyfiken på och vill lära dig att spela och prova på baseboll, amerikansk fotboll och tycker att basketboll är kul och intressant, samtidigt som du gillar utomhus (outdoor) aktiviteter på stranden, i skogen och på vattnet med lite scout känsla – då är detta ett temaläger för dig!Flag fotball

Under ledning av utbildade instruktörer, får du under en hel vecka en grundläggande bas i respektive sport fullt med ”action”, ”touchdowns”, ”homeruns” och basketboll ”dunkar”, etc.. Dessutom under hela veckan, spännande, utmanande och roliga utomhus (outdoor) aktiviteter på stranden, i skogen och på vattnet. Kort och gott, ett temaläger inspirerat av aktiviteter och innehåll från en typisk ”American Sport- & Adventure Camp”, blandat med lite scout känsla.

En intensiv vecka på land och i naturen utlovas och därutöver så provar du på andra sportaktiviteter, samarbetsövningar, roliga och spännande äventyr tillsammans med våra andra lägerbarn på Sport & Äventyr Camp Båstad.

OBS! Som bas aktiviteter har detta temaläger samma innehåll som vårt temaläger ”Äventyret”. En tillräckligt stor anmäld grupp krävs för att genomföra vissa lag aktiviteter i ”American Sports”.

Lägerdatum 2018Basket 3

Vecka 27, 01 juli – 06 juli

Vecka 28, 08 juli – 13 juli

Ålder

Flickor & Pojkar 10-14 år

Pris

5.250 krbaseball

Om du väljer att inte övernatta på vår förläggning men vill ta del av hela veckans program med undervisning inkl. lunch och mellanmål varje dag (externatelev) betalar du 4.250 kr.

Detta ingår i lägeravgiften för American Sports & Outdoor:

  • Anmälningsavgiften på 500:- kr
  • Helpension från middag söndag kväll till och med lunch fredag för internatelev
  • Undervisning i Baseboll, Amerikansk Fotboll, Basketboll samt alla äventyr och utomhus aktiviteter under ledning av utbildade instruktörer
  • Vårt aktivitetsprogram av prova-på-sporter, spännande äventyr och lek
  • Vattenflaska och träningströja speciellt framtagen för Sport & Äventyr Camp Båstad
  • Försäkring

facebook