JUNIOR GOLF CAMP

Kids golf

Tränar gör man bäst på banan

 

 

 

 

 

Golfläger för dig mellan 10-14 år

Vi tar del i Båstad Golfklubb´s junior- & utbildningsverksamhet med sitt goda rykte.

”Tränar gör man bäst på banan” är träningsfilosofin, vilket betyder att du varje eftermiddag kl. 15.00-19.00, måndag till torsdag, kommer ut och får spela på Gamla eller Nya Banan med instruktion från klubbens pro och assistenter.

Du får golfinstruktion i svingteknik, det långa spelet och alla närspelsslag samt i golfvett och de vanligaste reglerna. Dessutom blir det små tävlingar på övningsbanan.

På förmiddagarna kan du träna ”golfhemläxan” på grönytorna på vårt campområde och du provar på andra sportaktiviteter, samarbetsövningar, roliga och spännande äventyr/utflykter tillsammans med våra andra lägerbarn på Sport & Äventyr Camp Båstad.

Lägerdatum 2018imgres-2

Vecka 27, 01 juli – 06 juli

Vecka 28, 08 juli – 13 juli

Ålder

Flickor & Pojkar 10-14 år

Förutsättningar

Junior Golf Camp är ett läger för dig som spelat golf tidigare och som vill kombinera träning och spel på Båstad GK´s två fina 18-håls banor, kryddat med lägerliv och en massa möjligheter till att prova på andra roliga och spännande aktiviteter under veckan tillsammans med nya kompisar.

OBS! Tag med egna klubbor.Green

Se gärna www.bgk.se

Pris

4.995 kr

Om du väljer att inte övernatta på vår förläggning men vill ta del av hela veckans program med undervisning inkl. lunch och mellanmål varje dag (externatelev) betalar du 3.995 kr.

Detta ingår i lägeravgiften för Junior Golf Camp:

  • Anmälningsavgiften på 500 krIMG_1187
  • Helpension från middag på söndag kväll till och med lunch fredag för internatelev
  • Golf undervisning och spel på Båstad GK med professionella instruktörer måndag till torsdag samt besök och träning på Båstad Indoor Golf Academy under veckan
  • Vårt aktivitetsprogram av prova-på-sporter, spännande äventyr och lek
  • Vattenflaska och träningströja speciellt framtagen för Sport & Äventyr Camp Båstad
  • Försäkring

 

facebook