DANS

Showdans/Musikal & Dansmix

En tempofylld veckas träning i Latin Showdans/Musikal & Dansmix (Discodance, HipHop) under ledning av Ann Wilson, känd från TV4:s ”Let´s Dance”.

Här läggs fokus på teknikträning som bygger på rytmkänsla, smidighet och koordinationsförmåga. Du får dansa till olika musikstilar under ledning av Ann Wilson och danslärare från Wilson Dance Center i Helsingborg.

Dessutom får du hjälp med att utveckla dit artisteri! Tillsammans med vår professionella danslärare sätter deltagarna ihop en koreografi till en avslutningsshow från de olika dans inriktningarna, som veckan avslutas med. Med massor av dans, musik och sport under veckan, hämtar vi givetvis inspiration och inslag till vår avslutningsshow från någon av de populära sång/dans musikalerna från den amerikanska college- och high school miljön.

En intensiv vecka i dansstudion och på scenen utlovas och därutöver så provar du på andra sportaktiviteter, samarbetsövningar, roliga och spännande äventyr tillsammans med våra andra lägerbarn på Sport & Äventyr Camp Båstad.

Utmärkta dans faciliteter

Vi är sedan 2015 tillbaka på Apelrydsskolan, där allt började 2007 med våra läger. Dvs vi har tillgång till deras dansstudio och scen med publikplats under hela veckan. Apelrydsskolan erbjuder bl.a ett Musikal program för gymnasielever. Med tillgång till skolans utmärkta faciliteter för dans, teater och musikalisning, har vi utmäkta förutsättningar, tillsammans med Avslutning 8 Vecka 29en underbar miljö, till att ytterligare fortsätta med att utveckla vårt Showdans/Musikal & Dansmix läger i samarbete med Ann Wilson varje sommar.

Skynda dig att boka – vårt Showdans/Musikal & Dansmix läger, blir snabbt fullbokat varje år!

Lägerdatum 2018

Vecka 29, 15 juli – 20 juli

Ålder

Flickor & Pojkar 8-15 år

Träningsgrupperna delas upp 8-11 år och 12-15 år med en gemensam avslutning/uppvisning

OBS! Vi erbjuder ej övernattning för barn i åldern 8-9 år

Pris

4.975 kr

Om du väljer att inte övernatta på vår förläggning men vill ta del av hela veckans program med undervisning inkl. lunch och mellanmål varje dag (externatelev) betalar du 3.975 kr.

Detta ingår i lägeravgiften för Showdans/Musikal & DansmixSkärmavbild 2014-04-09 kl. 11.08.15

  • Anmälningsavgiften på 500 kr
  • Helpension från middag söndag kväll till och med lunch fredag för internatelev
  • Showdans/Musikal & Dansmix undervisning av professionella instruktörer  Avslutning 12 Vecka 29
  • Vårt aktivitetsprogram av prova-på-sporter, spännande äventyr och lek
  • Vattenflaska och träningströja speciellt framtagen för Sport & Äventyr Camp Båstad
  • Försäkring

 

facebook