TILLVAL

Tillvalsämnen att välja mellan på 5 dagars heldags alternativ

På förmiddagarna under hela veckan ”multisportar” du och har kul tillsammans med alla andra kompisar och barn på vårt dagläger med inslag av idrott, äventyr, utflykter och lek aktiviteter. På  eftermiddagarna måndag till torsdag, mellan ca kl. 13.00-16.00 (byte till förmiddag kan förekomma vissa veckor, beroende på valt tillvalsämne),  så kan du välja ett tillvalsämne för hela  veckan som intresserar dig och som du vill prova-på under ledning av kunniga och professionella instruktörer från våra samarbetspartners, och utveckla dina färdigheter i. Innan dagen är slut, så återsamlas alla barnen på vårt dagläger för att avsluta dagen med gemensamma aktiviteter.

Du kan välja mellan följande nedanstående tillvalsämnen. Observera dock att alla tillvalsämnen inte erbjuds varje vecka samt kan vara åldersbegränsade. Ett minimum deltagarantal kan förekomma för genomförande av valt tillvalsämne!

Fotbollsskola

VM-fotbollsskolaVarje dag har ett ”tema” som fokuserar på de olika världsstilarna inom fotbollen. Fotbolls-VM spelas också under sommaren 2018. Gemensamt för dem alla, är att vi under veckan fokuserar på och får ta del av deras respektive metoder för teknik- och spelförståelse inlärning, som vi självklart blandar med tävlingar, lek och matchspel. Barnen delas in i lagom stora ålders anpassade grupper och efter deras kunskaps nivå.

Ålder: 6-12 år Braaseveckan 2009
Tillgängligt: vecka 27, 28 & 29
Pris: 2.995 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

Golfkul

GreenGolfkul i samarbete med Båstad GK bygger på golf & lek. Under kursen kommer man lära sig grunderna i svingen och alla de olika närspelsslagen på Båstad GK.
Vi kommer spela på närspelsbanan och ibland avslutar vi träningen med en rolig golflek. Alla deltagare får diplom och en present.

Ålder: 6-9 år Temaläger golf
Tillgängligt: vecka 27, 28 & 29
Pris: 3.295 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

Water Camp

Seglar & surfskola_Water Camp är ett tillvalsämne för dig som älskar att vara i och på vattnet! I samarbete med aktivitetsbolaget Spirit Event, så får du under veckans eftermiddagar prova på och uppleva, både fartfyllda och mindre fartfyllda och häftiga aktiviteter på och i vattnet runt Båstad hamn. Simkunnighet 200 meter är ett krav.

Ålder: 8-12 år DSCN0494
Tillgängligt: vecka 27, 28 & 29
Pris: 3.795 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

Padelskola

PadelI samarbete med aktivitetsbolaget Spirit Event och Båstad Padel Klubb får du undervisning i och lär dig spela Padel. Racketsporten som tränger sig fram överallt i Sverige och där World Padel Tour kommer till Sverige och Båstad för första gången den 23-29 juli. Där en mycket stor racketsport, främst i Spanien och Latinamerika och växer explosionsartat runt om i världen. Det behövs inga förkunskaper för att komma igång, det gör att alla kan lära sig att spela, oavsett ålder och kön.

Ålder: 8-12 år IMG_1700
Tillgängligt: vecka 27, 28 & 29
Pris: 3.195 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

Djur & Natur

villa_abelinDet här är ett tillvalsämne för dig tycker om djur & natur ! Nära inpå husknuten på vår bas Apelrydskolan, finns bondgårdar och den vackra oasen – Norrvikens Trädgårdar. Under veckan besöker vi närliggande bondgårdar och får veta och lära oss hur man sköter om de olika djuren. I Norrvikens Trädgårdar får vi lära oss mer om naturen och hur man sköter och vårdar en trädgård.

Ålder: 6-12 år Cykel1
Tillgängligt: vecka 27, 28 & 29
Pris: 2.995 kr per person och vecka inklusive allt som också ingår i vårt 5 dagars heldagsläger

facebook