SPORT CAMP

Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens världLogo Sport & Äventyr

SPORT & ÄVENTYR CAMP BÅSTAD

Vi vill sätta barnen i rörelse i verklighetens värld och uppmuntra till en mer aktiv och hälsosam livsstil. Målet är att stärka varje individs självkänsla och självförtroende, där delaktighet och att göra sitt bästa är de väsentliga ingredienserna.

Sportcamp i sommarhärliga Båstad

camp_huvud

Vår Sportcamp är en blandning av sommarkollo, sommaridrottsskola och ”sommarsportis” med massor av rörelseglädje och aktiviteter. Vi erbjuder sedan år 2007 lägerverksamhet med både multisport dag- och temaläger med eller utan övernattning i Båstad för flickor och pojkar 6-14 år, där de genom allsidighet och lekfullhet får möjlighet till att utveckla eller vidareutveckla sitt idrottsintresse, sin äventyr- och skaparlusta samt motorik i en trygg sommarmiljö på vackra Bjärehalvön.

”Vi sätter barnen i rörelse i verklighetens värld !”

2017 – vi firade 10-års jubileum!

10-års jubileum 2

Vi firade 10-års jubileum i Båstad sommaren 2017 med våra populära Dag- och Temaläger. Det blev en succé med rekordmånga anmälda barn!

Vi älskar kalas och fest, så självklart kommer varje lägervecka även sommaren 2018, att bjuda på roliga festlekar och aktiviteter.

Nu börjar vi planera för sommaren 2018.

Håll utkik här på vår hemsida och följ oss på Facebook, så håller du dig hela tiden uppdaterad med vad som händer hos oss, och inte minst, när vi öppnar för anmälningar och presenterar vårt lägerprogram och nyheter för sommaren 2017!

Sveriges vackraste lägermiljö?

SONY DSC apelrydsskolan med strand

Sedan sommaren 2014 har vi återigen Apelrydsskolan ute vid Norrvikens Trädgårdar, som bas för våra sommarläger, det var också här allt började sommaren 2007!

Vi har tillgång till vårt eget aktivitetshus ”ladan” som bl.a inrymmer en stor scen med publikplats, dans- & gymnastik studio, samlingssal, toaletter och många andra lämpliga ytor för inomhus lek och aktiviteter. Precis utanför ”ladan” har vi vår egen mysiga trädgård och inte minst en full stor fotbollsplan med angränsande gröna ytor, med en storslagen utsikt ut över havet och Laholmsbukten. Bara ett stenkast från vårt ostörda läge på Apelryd ligger den vackra parken Norrvikens trädgårdar, som vi också använder till våra aktiviteter.

Mer än bara ett läger

Oavsett om barnen deltar i våra dagläger eller temaläger är det självklart för oss att varje barn ska bli sett och känna trygghet, och inte försvinna i mängden.  Vi sätter lust och glädje i centrum för att barnen ska utvecklas efter sin egen nivå och bli sedda och få beröm. Vi har ingen ambition om att ta emot ett par hundratals barn varje lägervecka som kanske andra läger- och sportcamparrangörer har ambitioner om.  Som sagt för oss är det viktigaste att varje barn blir sedd och bekräftad!

Våra övernattande lägerbarn i åldern 10-14 år bor inte i gigantiska sovsalar, utan som regel i 2-6 bäddsrum på hotell/pensionat med godkänt brandskydd, och sover i rejäla sängar med lättillgängliga och sunda hygieniska faciliteter. Varje rum har sin egen ansvariga fadderledare från vår personal. Hos oss är barnen alltid aktiva varje dag, oavsett väder, och det vet vi kräver en god och näringsriktig mat som är anpassad för aktiva barn.

Vi har ett team av glada, kunniga och engagerade ledare som ser till att varje läger blir en vecka fylld av gemenskap, glädje, glöd, omtanke, trygghet, säkerhet, god mat och positiva upplevelser.

 För alla

Du behöver inte vara ansluten till någon idrottsförening eller medlem i någon annan fritidsverksamhet. Hos oss får alla chansen att upptäcka och utveckla sin talang. Vi vill försöka skapa en ”vinnare” av varje barn som investerar sin fritid hos oss.

Läs mer om våra DAGLÄGER!

Läs mer om våra TEMALÄGER!

Varmt välkomna till Sport & Äventyr Camp Båstad!

facebook